Despre noi

/Despre noi
Despre noi2018-08-02T09:37:46+00:00
Preschool_LandingpageTeoria ‘hand knowledge’
Cand ne folosim mainile, in creier se produce un proces complex care genereaza emotii puternice. Ca rezultat, ideile pe care le construim cu mainile sunt exprimate in detaliu si sunt mai usor de inteles si de tinut minte.
Studiile arata ca mainile noastre sunt conectate cu 80% din celulele din creier. Creierul are o capacitate limitata de a procesa informatia in acelasi timp, insa cu ajutorul conexiunilor neuronale din maini, invatam mai mult decat ne dam seama cand construim ceva.

Preschool_LandingpageCine este Smart Play
LEGO inseamna creativitate, imaginatie, inspiratie.
Lego inseamna, in esenta, joc. PLAY. Dar nu orice fel de joc. E un joc care iti ofera libertatea sa te distrezi, sa inveti, sa ii dai orice semnificatie vrei si sa iti construiesti propria lume. SMART PLAY.
Smart Play in Romania
In Romania, Lego a fost si este cunoscut pentru jucariile caracteristice – Lego Bricks. Insa acest brand ofera o paleta extrem de larga de produse si servicii. Dupa o experienta revelatoare a fondatorului Smart Play in Anglia, cu Lego Education, acesta s-a decis sa ofere publicului roman accesul la acesta educatie non-formala.
Totul a inceput cu locul de joaca Smart Play din Baneasa – primul loc de joaca exclusiv cu seturi Lego, din Romania. Aici am putut observa comportamentul copiilor in timpul jocului. Dupa un feedback pozitiv de la parinti si copii, am decis dezvoltarea conceptului.
Lego inseamna educatie non-formala atat pentru copiii de toate varstele, cat si pentru adulti. Joaca devine o unealta pentru a invata. Astfel, Smart Play ofera servicii pentru cele trei directii: FUN, EDUCATION si CORPORATE.

Preschool_LandingpageSmart Play are trei componente:
FUN – Activitati creative si inteligente pentru copii si adulti, menite sa potenteze abilitatile inventive ale creierului si sa aduca zambete pe fetele tuturor. ( vezi mai mult…)
EDUCATION – O metoda originala folosita ca alternativa de educatie , pentru orice nivel de dezvoltare si de cunostinte. ( vezi mai mult…)
CORPORATE – LEGO Serious Play raspunde tuturor nevoilor de crestere a performantelor echipei prin metode creative si relaxante. ( vezi mai mult…)

Preschool_LandingpageViziunea grupului LEGO
Sa inventam viitorul jocului. Tocmai de aceea, Lego Education aduce cele mai inovative solutii pentru a transforma felul in care are loc procesul de invatare.
Oferind cele mai bune resurse fizice si digitale pentru experiente creative de invatare ,LEGO Education sustine ca elevii si profesorii vor descoperi un nou mod de a invata, mai eficient, motivant si interactiv.
Promisiunea grupului LEGO LEGO Education promite profesorilor si educatorilor ca ofera un mod inspirational de a preda si de a invata

Preschool_LandingpageAngajat permanent
Traineri